Hvilken størrelse vindusviskerne Monter en 2006 Stratus?

Dodge introduserte Stratus, en mellomstore bil som erstattet selskapets Spirit modell, i 1995. Opprinnelig tilbudt i en sedan-modellen og senere sluttet med en coupe, sikret Stratus en fremtredende plass i Dodge kjøretøyprogrammer linje takket være rikelig innvendig plass og opplevd verdi. I 2006, den endelige modellen året av Stratus ble coupe droppet fra linjen. Finne vindusviskerne for en 2006 Dodge Stratus er en enkel oppgave, som one size fits passasjer-og førersiden vindusviskere på alle modeller. Wiper Spesifikasjoner

The 2006 Stratus, som kom i SXT-og R /T trimmer, kom standard med automatisk intervall vindusviskere. Ingen bakre vindusvisker var til stede på kjøretøyet, noe som betyr at bare to vindusviskerne er nødvendig for utskifting. Erstatte frontruten vindusviskerne hver vintersesong for å sikre sikkerheten og sikten under stormer. Regelmessig sjekke vinduspusser blad stand gjennom vinteren for å sikre at de vil klare frontruten effektivt når det trengs.
Driver Side

førersiden vinduspusser for 2006 Stratus sedan tar en 22-tommers blad. I siste modell år, brukte Stratus coupe 24-tommers førersiden vindusviskerne. Med coupe blir droppet i 2006 årsmodell, er bare en 22-tommers blad som brukes på sedan. Som hver frontruten bladet er det samme, spiller det ingen rolle hvilken side knivene er installert.
Passasjersiden

En 22-tommers blad også passer på passasjersiden av 2006 Stratus sedan, ytterligere lettelser i prosessen med å skifte. Den Stratus kupé av år tidligere omtalt 21-tommers kniver på passasjersiden, men 2006 sedan modellen benytter 22-tommers vindusviskere. Følge pakken instruksjoner for utskifting av frontruten kniver. Hvis nødvendig, bytt ut enhver hardware på samme tid.
Merker

Flere merker har 22-tommers frontruten vindusviskerne er kompatible med 2006 Dodge Stratus. Trico Tech, piaa, Valeo, AC Delco, Bosch, Anco, Denso og motorcraft alle tilbyr vindusviskerne som får plass på 2006 Stratus sedan modeller. Produserte bladene kommer i flere stiler og typer, med noen koster mer enn andre. Velg type vindusvisker blad som gir ytelsen som trengs for regionens vær, så vinterforhold varierer over hele USA.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/132114.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil