Slik installerer aluminium Heads på en Flathead

The Ford Flathead er en serie med V8 motorer først produsert i 1932 for modell 18. Gjennom sine fire tiår med internasjonal produksjon ble fem fortrengning størrelser omtalt i Flathead serien: 221, 239, 136, 255 og 337 kubikk inches, henholdsvis. Bilentusiaster og varme Rodders fortsatt se til Ford Flathead V8 for ytelse behov. Fordi denne klassiske motoren har trolig hatt en levetid på bruk, er det viktig at alle delene bli betjent eller oppdateres jevnlig for å holde i drift. Skifte fabrikken topplokk med en aluminium topplokk kan forbedre ytelsen og lette vekt, motor. Du trenger
Aluminum topplokk (spesifikk for din Flathead V8)
Wrench satt
toppakning satt
Flat skrutrekker
Phillips-skrutrekker
pakning fugemasse
Pakning fjerning løsemiddel
Spark plug avtrekker
Vis flere instruksjoner
en

Skru ut bolten som holder den negative terminalen kabelen til motorens batteri. Flytt denne terminalen kabelen langt borte fra batteriet eller noe annet metall overflaten av motorrommet for å unngå grunnstøting.
2

Plasser en resirkulering beholder under bilens radiator og fjern lokket. Trekk ut drenering docket fra bunnen av radiatoren og la alle motorens kjølevann tappes helt ned i pannen. Erstatte drenering docket når du er ferdig.
3

Fjern radiator slangeklemme med en skrutrekker og dra slangen av topplokket. Bruk tennpluggen avtrekker for å løfte hver av tennpluggene fra sin tiltenkte sporet. Legg merke til plasseringen av hver av tennpluggene før du tar, de må skiftes ut på nøyaktig samme måte
4

Løsne skruene som holder fabrikken topplokk til motorblokken.. Plasser alle disse bolter til side. Du trenger dem for å installere den nye aluminium topplokk.
5

Fjern topplokk pakninger med hånden, eller lirke disse pakningene av motoren blokk med en flat skrutrekker hvis de er fast. Skrap noen elemental materiale som har bygget opp på motorblokken. Om nødvendig, bruk pakning fjerning løsemiddel for å spise bort noen harde materiale.
6

Påfør et tynt lag med pakning fugemasse til bunnen av den nye sjefen pakninger. Monter de nye pakningene akkurat som de gamle ble plassert. Plasser den nye topplokk på toppen av motorblokken, slik at bolten pigghullene og sylinder porter perfekt justert. Sjekk den nye topplokk manual for eksakte dreiemoment spesifikasjoner på muttere og bolter som holder denne delen til motorblokken. De nærmere detaljer er forskjellige, avhengig av produsent og Flathead modell.
7

Sett tennpluggene og radiator slangen. Hell ny kjølevæske inn i motorens radiator med en trakt og sett på lokket når du er ferdig. Skru bolten som holder minuspolen på batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131696.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil