Hva er Gas Treatment Brukes til i Cars ?

Mange bileiere legge gass behandlinger når de fyller opp for å forbedre ytelsen til sine biler . Gass behandlinger hevder å rense motoren , som fører til bedre gass kjørelengde , mindre " treghet " i motorytelse og en nedgang i motoren knocking . Fuel System Cleaners

En gass behandling som renser innsprøytningssystemet kan noen ganger hjelpe eldre biler med høy kilometerstand . Behandlingen renser skadelige avsetninger fra drivstoffsystemet og lar drivstoff til å brenne mer effektivt. Andre behandlinger , vanligvis kjent som tørrgass , er alkohol -basert og fjerne vann fra tank for å hindre at drivstoff linje fra frysing og for å forbedre ytelsen i kaldt vær.
Octane Booster

Noen gass behandlinger hevder å øke oktan drivstoff din . Legge til en oktan booster kan øke hestekrefter og forbedre ytelsen av kjøretøyet. Noen oktan booster er designet for off -road eller racing bruk og er ikke lovlig for gate biler .

Advarsler

Mange bilprodusenter advarer mot å bruke ettermarkedet gass behandlinger , som noen inneholder kjemikalier som kan føre til rust på drivstoffsystemet . Hvis du er i tvil , snakk med din mekaniker eller auto deler forhandler for å få råd om det beste løpet av handlingen . Generelt trenger biler som er nyere eller kjører boten ikke trenger en gassbehandling .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127959.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil