Slik feilsøker en AC Clutch

En elektromagnetisk AC clutch er en komponent av bil air condition. Dens funksjon er å koble inn eller ut skivene for klimaanlegget kompressor , som slår seg på når bilen starter. Før du utfører eventuelle reparasjoner eller utskifting av deler på et kjøretøy , sjekk for garanti retningslinjer. En bil profesjonell bør konsulteres for omfattende reparasjoner . Jevnlig ettersyn og vedlikehold av AC- clutch kan hjelpe ytelse og holdbarhet av en air condition-systemet . Instruksjoner
en

Sjekk for en blåst sikring ved å erstatte den med en fungerende ett . En defekt sikring vil hindre kompressoren fra å engasjere seg når bilen er slått på. Hvis den nye sikringen ryker , kan det være et problem utover AC clutch .
2

Bytt clutch hvis sikringen er funksjonell og det fortsatt ikke klarer å engasjere kompressoren. En arbeidsgruppe sikring vil gi spenning til AC clutch . En clutch som ikke klarer å operere med nødvendig spenning er defekt .
3

Bytt kompressoren hvis clutch funksjoner men klarte ikke å engasjere kompressoren. En angiveri støy kan indikere svikt i kompressoren til å engasjere seg . Kompressoren har beslaglagt og er defekt .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131706.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil