Nødvendig vedlikehold for 2006 Chevy Cobalt

Chevrolet gir Cobalt eiere med en liste over planlagt vedlikehold, som må utføres for å holde bilen i riktig drift tilstand. General Motors advarer bileiere som en garanti kan bli annullert hvis skaden oppstår på grunn av eierens unnlatelse av å følge de nødvendige planlagt vedlikehold som er beskrevet i brukerhåndboken. Det er også nødvendig å bruke riktige reservedeler, væsker og smøremidler, som er oppført i brukerveiledningen. Vedlikehold jeg

Under planlagt vedlikehold jeg bør olje og oljefilter skiftes. Sjekk visuelt for eventuelle lekkasjer og skader. Luftfilteret bør også bli sett på og eventuelt skiftes ut. Måle lufttrykk og mønsterdybde i dekkene, og rotere dem. Kontroller og fylle alle væskenivåer, som kjølevæske, girolje og vinduspusser væske.
Vedlikehold II

planlagt vedlikehold II krever at alle tjenestene i vedlikehold jeg gjøres sammen med inspeksjon av suspensjon, throttle system, styrekomponentene, viskerblader og motorens kjølesystem. Smør alle kroppens deler og erstatte kupeen luftfilter. Til slutt, inspisere alle sikkerhets funksjoner som setebelter, låsene og airbag dekker.
25000-Mile Vedlikehold

Ved hver 25.000 kilometer intervall, undersøke drivstoffsystemet for skader og lekkasjer. Inspisere eksosanlegget for løse eller skadde deler. Ved hver 50 000-mile intervall, bør alle de ovennevnte tjenester gjøres og motorens luftfilter endret. På 100.000 miles, bytt tennplugger, og på 150.000 miles avløp, skylle og påfyll av motorens kjølesystem. I tillegg rense radiator, kondensator, press cap og filler halsen og har en presset test gjort. Til slutt, inspisere motoren tilbehøret beltet.
Anbefalinger

GM anbefaler bileiere rotere mellom planlagt vedlikehold I og II. Etter disse vedlikeholdsplaner anbefales for eiere som driver Cobalt på rimelige veidekker innenfor lovlige fartsgrenser og bruke riktig drivstoff. Kobolt undulater drevet i ekstremvær, støvete situasjoner eller brukes for levering vil kreve hyppigere kontroller og tjenester.
Bilder Andre Sjekker

GM antyder drivere utføre bestemte sjekker, som å sjekke oljenivået, kjølevæske nivå og vinduspusser væske, hver gang bilen er fylt med bensin. Minst en gang i måneden sjekke lufttrykket i dekkene. En gang i året kontrollere startbryteren, automatisk transaksel girspaken låsesystem og tenning transaksel lås, og Vask understellet på bilen for å fjerne etsende stoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126406.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil