Slik unngår du at Bilstereo Theft

Bil stereo tyveri er et uheldig faktum av livet for mange bileiere . Tyver synes å være villig til å gå til større og større lengder for å få på disse dyre enheter , noe som betyr at det nå er viktigere enn noensinne å ta de riktige forholdsregler . I tillegg er forsikringsselskapene ofte motvillige til å refundere eiere for denne type tap så mest sannsynlig er det helt opp til deg å beskytte dine verdifulle eiendeler . Du trenger
Car alarm klistremerke (med eller uten en faktisk alarm)
Vis flere instruksjoner
Instruksjoner
en

kjøpe en bil alarm klistremerke . Selv uten selve alarmen disse visuelle advarslene er et veldig effektivt avskrekkende mot tyveri . De ofte selger på eBay for rundt fem dollar , som er vel verdt investeringen .
2

Fjern stereoanlegget overflateplate når du forlater bilen . Nesten alle bilstereoer har en avtagbar frontplate nå , så det er ingen unnskyldning for ikke å være å benytte denne funksjonen .
3

Park bilen i en svært synlig og godt befolket område. Sørg for at stedet er godt opplyst , særlig om natten , og at det ikke er noen store kjøretøy i nærheten som en varebil eller lastebil som kan blokkere visning av en potensiell tilskuer.
< br > .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124729.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil