Hvordan Stopp Engine Smoke

Gå inn i noen auto butikken og du vil se en hel hylle dedikert til produkter som garanterer å stoppe motoren røyk. Mens noen vil hjelpe midlertidig, kan du lære hvordan å stoppe motoren røyk ved å vite hva som forårsaker det i første omgang. Mens noen typer røyk du trenger ikke bekymre deg, advares det også signaler om at alvorlige indre skader kan oppstå. Heldigvis kan du stoppe motoren røyk relativt lett, uansett årsak. Du trenger:
Flathead skrutrekker
Fuel-Injector Cleaner (hvis nødvendig)
Socket Set
malingsskrape
Engine Gasket Set
Vis mer Instruksjoner

1.

Koble den negative (svart) batterikabelen.
2

Trekk ut motor-peilepinnen og lukte den. Hvis du har svart røyk kommer skjemaet eksosrøret og din olje lukter av gass, drivstoff blanding for rik eller har for mye gass og ikke nok luft i den. Starte bilen og justere tomgang drivstoff-blanding skruen på forgasseren din før det er ingen svart røyk når du trykker ned på gasspedalen. Hvis bilen din er drivstoff-injisert, sette en drivstoff-injektor renere tilsetningsstoff i med gass din på din neste fylle opp, som skal rydde opp i problemet.
3

Gni fingrene i olje på peilepinnen. Hvis det er tykk og kremaktig, og du har hvit røyk fra eksos, har du frostvæske forurensende olje. Ved hjelp av en socket sett, fjerne boltene til overskriften, skrape av den gamle header pakning og erstatte hele header pakning med det som følger med din nye motor pakning sett. Den vanligste årsaken til frostvæske forurensende olje er svikt i en header pakning.
4 p Hvis du ser blå røyk, er olje å komme inn i sylindrene. Det kan være flere årsaker til dette, men de fleste involverer en av de mange pakninger eller O-ringer i ventilen og sylinder-system svikter eller ikke lenger montering på riktig måte, noe som er vanlig i eldre biler. Før du begynner jobben med å erstatte alle pakninger i sylinderen området, prøv drenering all olje fra motoren og bruke en tyngre vekt olje. Det er nok til å stoppe lekkasjen i mange gamle biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124728.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil