Hvordan erstatte en License Plate Lys på en 1998 Toyota Camry

Lisensen plate lyspære på 1998 Toyota Camry ligger like ovenfor den bakre lisens. Dette lyspære er på konstant når bilen er i gang og vil måtte endres hvis det går ut siden mange stater lovlig krever lisens plate som skal belyses . Du kan kjøpe en ny pære til enhver auto deler butikken for bare noen få dollar . Dette er en enkel jobb som vil kreve bare ett verktøy og om to minutter av din tid . Du trenger
Needle -nese tang
Replacement pære
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret og koble den negative batteriforbindelse. Gå til baksiden av Camry og ta tak i lyspære med nebbtang . Lyspæren vil være inne i en liten plast ligaen så du trenger for å komme på kneet ditt til å slå opp i ligaen til å ta tak i lyspære med tang . Pass på at du fange lyspæren forsiktig slik at du ikke bryter pære .
2

Plasser reservelyspære mellom nålen- nese tang "armer forsiktig . Skyv den nye lyspæren inn lys montering . Skyv den nye lyspæren inn i koplingen til du hører lyspære klikker på plass .
3

Kople batteriets positive kabelen til den positive forbindelsen. Lukk panseret av Camry og starte motoren . Gå til baksiden av Camry og sjekke for å være sikker på at den nye pæren fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127163.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil