Billigste måte å kjøpe store dekk

Hver kjøretøyets eier på et tidspunkt må skifte slitte dekk. Det er dekkene for ytelse, off-road, touring, all-season, sommer, vinter, multi-funksjons og racing. Dekk kostnaden varierer avhengig av bilen, dekktype og kjøpsstedet. Pris er en viktig faktor i å kjøpe dekk. Å vite hvor du finner de beste dekk tilbudene er forskjellen mellom mer penger i banken og unødvendige utgifter. Du trenger
Telefon
Internett-tilkobling
Pen
Papir
Kalkulator
Vis flere instruksjoner
en

Skriv ned produsentens foreslåtte dekk og felg størrelse for ditt kjøretøy. Disse spesifikasjonene er nyttig i innsnevring ned et dekk søk ​​og bør holdes hendig i tilfelle en selger ber om denne informasjonen.
2

Bestem hvor mesteparten av kjøringen din for den spesifikke bilen kommer til å skje. Er du pendler i et varmt klima eller en helg racer i et fuktig klima? Consumer Reports anbefaler forske dekk funksjoner som størrelse, hastighet rating, load index, produsent dato, maksimalt trykk, sidevegg, trekkraft og temperatur score og trå-wear vurdering for hver potensielle sett med dekk før kjøp for å forstå sin design og pris.
3

Lag en make-and-modell-spesifikk liste over de dekkene du er interessert i å kjøpe etter å ha konkludert din forskning.
4

besøke nettsteder av store dekk distributører som Tire Rack, Discount Tire, Costco eller Sears for å finne ut hvor mye hver av dekkene på den potensielle kjøper liste kostnad. Se etter funksjoner som gratis frakt, ingen salg skatt, diskontert montering på forhåndsinnstilte steder og dekket alder.
5

Ring lokale dekk butikker og spørre om salg, lagerbeholdninger rabatter og installasjon. Spør etter "out-the-door cost" for et bestemt sett med dekk. Denne kostnaden inkluderer kjøpesummen, balansering, montering og gamle dekk disposisjon. For de som har en familie mekaniker, kontakte ham og spørre om han vil tilby en installasjon rabatt hvis dekket kjøpet er gjort gjennom ham.
6

Forhandle med noen dekk selger du kan snakke med (ikke alltid mulig å handle på nettet). Be om en cash-pris rabatt, og hvis de tilbyr pris matching. Husk makt til å kjøpe er din eneste avgjørelse ikke deres, så ikke vær redd for å prøve og snakke ned "out-the-door pris."

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126526.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil