Hvor å Endre tåkelys på en BMW 540

BMW 540i er en populær sedan med en kraftig 4,0-liters V8 under panseret og en sport-tunet suspensjon. De tåkelys på 540, som de fleste biler, er i en sårbar sted der de kan bli sprukket og skadet fra stein og rusk flyr av veien. Erstatte et ødelagt eller skadet tåkelys er relativt lett og tar et minimum av verktøy og kompetanse. Du trenger
Socket sett og skralle
Tenger
Flat skrutrekker
Fog-lampe forsamlingen
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den plastnett som ligger like til høyre for den venstre tåke-lampeenheten og til venstre for den høyre boliger. Finn de små pin skruene på den indre, øvre del av tåke-lampe forsamlinger. Bruk flat skrutrekker til forsiktig å trekke den lille, indre runde tappen på skruen ned litt.
2

Trekk større runde kategorien ligger rundt mindre haken ned i tillegg til å fjerne pin skruer . Sett skruene til side slik at de ikke blir feilplassert. Trekk den øverste del av nettet bort fra bilen, slik at den dreies på sokkelen. Fjern mesh stykke og sett den til side.
3

Fjern de 7 mm bolter som holder tåke-lys forsamlingen på plass med en stuss og en skralle. Sett boltene til side. Fjern tåke-lys ved å trekke den del som er nærmest midten av bilen utover. Forsamlingen vil pivot på kanten nær den ytre del av bilen, slik at den kan fjernes.
4

Koble den elektriske kontakten som går til baksiden av tåke-lys montering. Koble ledningene til den nye tåke-lys montering. Installere den nye tåke-lys forsamlingen ved å skyve den kanten som går mot den ytre delen av bilen i første og rotere den andre siden av forsamlingen på plass. Sett i boltene. Reinstallere plast mesh ved å installere bunnen først, og deretter rotere det opp. Trykk på de to plast pin skruene i hullene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126452.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil