Ferrari 308 Tekniske tips

Kjøpe en sportsbil er ofte en stor investering. På grunn av dette, mange mennesker gjør sitt beste for å holde sine sportsbiler i perfekt stand, og det krever mye vedlikehold. For en Ferrari 308, er det flere tech tips for å holde bilen godt vedlikeholdt. Lagring Tips

Mange folk ofte holde sin Ferrari 308 i garasjen i løpet av vinteren for å unngå ekstra slitasje vintermånedene kan plassere på en bil. Når du lagrer Ferrari, er det tre ting du kan gjøre for å unngå problemer. For å unngå flate spotting dekk, kan du kjøpe dekk puter eller overinflate dekkene til 55-60 psi. Bruk også en gass behandling hvis bilen kommer til å sitte i mer enn seks uker. Dette vil holde gass frisk lenger slik at du kan starte bilen etter vinteren.

Tredje elementet du bør fokusere på er batteriet. Hvis du skal lagre Ferrari 308 for en lengre periode, ta ut batteriet og ha det lades. Et utladet batteri kan forårsake mye skade på lading og starter systemer og kan føre til elektriske systemfeil.
Ferrari 308 Olje Tips

Olje er det som holder motoren i gang jevnt. En motor som er tom for olje kan føre stemplene til å smelte og ødelegge motoren. På grunn av dette, sjekk oljen regelmessig og ha et oljeskift hver få tusen miles. Kontroll av olje på Ferrari 308 er skjønt noen ganger vanskelig, skjønt. Med Ferrari 308, sjekke olje innen tre til fem minutter for å stoppe motoren. Etter 3-5 minutter har gått, vil oljen begynne å renne tilbake inn i veivhuset og du vil ha en falsk olje lesing.
Ferrari 308 Clutch Tips
< p> Clutchen er den delen av en manuell girkasse som kopler ut motoren og lar deg skifte gir. Etter mange års bruk, kan clutchen på et kjøretøy trenger utskifting. Bruk den mest up-to-date 308-4V/328 clutch kit å erstatte clutch.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129318.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil