Bose System Information for en 95 Camaro

Bose er en produsent av premium audio-produkter , alt fra bilstereo høyttalere til hjemmekinoanlegg. Bose lydsystemer først ble et alternativ på Chevrolet Camaro i 1993 . I 1995 doblet Bose kraften i systemet. Utstyr

1995 Camaro med Bose oppgradert lydanlegg inneholder to par av full-range høyttalere. To 4 - tommers runde høyttalerne er plassert i front og foran dørene , mens to 6,5- tommers ovale høyttalerne er plassert på baksiden og baksiden panel . Kontrollen dekk er produsert av Delco og inkluderer en CD -spiller og AM /FM- radio.
Power Rating

I 1995 , den totale kraften i Bose lydanlegg for Camaro doblet til 300 watt. To 100 - watts forsterkere er inkludert i de 6,5- tommers høyttalere ligger i de bakre seil paneler.

System oppgraderinger

å oppgradere et eksisterende og funksjonell Bose system , bør du vurdere å legge til eksterne diskanthøyttalere eller erstatte de fremre høyttalerne med en toveis høyttaler for bedre høyfrekvent lyd . Ekstra forsterkere eller en basshøyttaler kan også legges til systemet for bedre lavfrekvent lyd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131210.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil