Hvordan erstatte en KIA Spectra Bremsebelegg

The KIA Spectra har en lys varsle deg når bremsene må endres. Endre bremseklossene på en KIA Spectra er ikke vanskelig, men du må være litt mekanisk tilbøyelig. Hele oppgaven tar mindre enn en time og gjør det selv kan du spare litt penger. Du trenger
Momentnøkkel
Flat skrutrekker Kalkun baster
Mechanic sin oppslagstavle
Tool nummer OK9A4263001 (dette kan variere)
Jack
Jack står
Bremseklosser
Bremsevæske
Anti-knirker produkt
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et plant underlag og sett på parkeringsbremsen. Sikre kjøretøyet ved å plassere blokkene bak bakhjulene for å hindre at bilen ruller.
2

Løsne mutrene ved hjelp av en skiftenøkkel. Jekke bilen opp og støtte fronten på bilen med bukker. Plasser bukker på heisen poeng, som ligger under rocker paneler.
3

hjelp av en kalkun baster, hevert bremsevæske fra master-sylinderen reservoaret. Hevert til den er omtrent en tredjedel full.
4

Fjern hjulet fra kalipperens guide-pin boltene med en flat skrutrekker. Løft bøylen vekk fra rotoren og suspendere bøylen fra rammen ved hjelp av mekaniker wire.
5

Ta ut bremseklossene og retainer våren fra målepunktet. Komprimere bøylen stempelet i hullet ved hjelp av verktøyet nummer OK9A4263001.
6

Bytt ut bremseklossene. Bruk en anti-knirker produktet på utsiden av bremseklossene. Pass på å ikke få noe av dette på innsiden av bremseklossene. Dette kan skade elektrodene forårsaker dem ikke til å fungere.
7

Sett holderen våren til målepunktet. Installere bøylen på plass på bøylen-støttebraketten. Installere guide-pin bolter. Installere hjulene.
8

Legg bremsevæske. Start motoren og pumpe bremsene tre til fire ganger.
9

Test kjøre bilen ved lave og moderate hastigheter. Dette vil sikre at vedlikeholdet ble utført på riktig måte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126422.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil