Hvordan sjekke oljen i en Jeep Wrangler JK

Enten du kjører på veien eller på stien, trenger din Jeep motorolje å kjøre jevnt og effektivt. Det er viktig å opprettholde en viss mengde olje i motoren, og den eneste måten å vite din oljenivået sikkert er å sjekke det ut selv. Ta de ekstra fem minutter (eller mindre) for å sjekke oljen i din Jeep Wrangler JK å sikre at motoren får nok smøring. Sjekk også oljen ofte hvis du har mistanke om en lekkasje eller olje brenner i motoren. Du trenger
papir håndkle eller klut
Vis flere instruksjoner
en

Slipp panseret på Jeep din ved å løsne gummi låsene på begge sider av panseret. Åpne hetten ved å frigjøre hetten tappen (under fronten av hetten), og trekke oppover. Prop panseret med den medfølgende metall stang.
2

Finn peilepinnen i motorrommet. Det bør være mot den høyre side av motoren. Håndtaket er gul, og skal si "Oil" eller "Motorolje" på den.
3

Trekk peilepinnen rett ut av røret. Tørk av overflødig olje ut av peilepinnen med et papirhåndkle eller klut, og sett den tilbake i røret, noe som gjør at du setter det hele veien inn
4

Ta ut peilepinnen igjen, og kontroller oljenivået lesing mot den enden av pinnen. Oljen skal stoppe et sted i "Safe" sone. Hvis nivået er under "Safe" sonen, tilsett ca en liter SAE 5W-20 olje.
5

Sett peilepinnen tilbake i røret, og trykk godt. Lukk panseret, og lås det stengt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128319.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil