Hjemmelaget bilen låse De- Icer

Iced -up låser kan være bane for enhver bilist . Oppbygging av is i slusene er forårsaket av lag med snø komprimering inne lille sprekken av låsen til å bygge en stein hardt skall . Å gjøre en hjemmelaget de- icer vil sikre at du har en rikelig tilførsel på hånden, uten å måtte betale høyere priser for en kommersiell løsning . Ved å legge isopropylalkohol til generisk oppvaskmiddel og vann , vil du ha en forbindelse som lett kan sprayes på låsen uten etsende bivirkninger. Du trenger
Isopropanol
Oppvask såpe
Vann
Spray flaske
Vis flere instruksjoner
en

Åpne toppen av spray flaske. Fyll 30 prosent (litt mindre enn en tredjedel ) av sprayflaske med varmt vann . Drop fem på syv dråper oppvaskmiddel væske inn i flasken og virvle flasken rundt for å blande det .
2

Fyll resten av sprayflaske med isopropanol . Swirl flasken igjen for å blande de sprayflaske innholdet . Sett på toppen av sprayflaske og skru på tett . Spray noen spruter av flasken i en vask for å sikre riktig trykk.
3

Gå til bilen med avkjølt lås. Peke flasken seks inches bort fra låsen og spray tre fulle spruter ut låsen åpningen. Vente i opptil ett minutt og forsøk å sette nøkkelen inn i nå avises lås.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130320.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil