Enkel måte å sette Valve Lash

Valve snert , eller ventilklaring , refererer til en liten plass mellom en ventil og kamaksel i en forbrenningsmotor som gjør det mulig for termisk ekspansjon. Innstilling ventilslagjustering riktig maksimerer starter effektivitet, ytelse og levetid på en motor. Løftere

Enten en motor har faste eller hydrauliske løftere , eller ventilløftere , må løfteren å være på hælen av kamaksel før du kan stille inn ventilklaring . Kamaksel er ikke synlig i motoren , så å sette ventilslagjustering du trenger å se på plasseringen av inntak og eksos ventiler .
Ventiler

Varm opp motoren , koble ledningen fra distributør coil og malte den til inntak manifold. Starter på forsiden førersiden av motoren, fremme motoren før eksos ventilen begynner å åpne og sette snert av inntak ventil . Advance motoren igjen, til inntaket ventilen begynner å lukke og sette pisken på eksos ventilen. Gjenta denne prosedyren for hvert par av ventilene i motoren.
Kontrollere

Sjekk alle justeringsmutterene å sørge for at de er stramme . Bytt ut ventilen dekker , koble til tenning og start motoren , noe som gjør at ingen rasling av ventilene oppstår .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130808.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil