Hvor å Sjekk den fremre enden av en Jeep Cherokee

Kontrollere den fremre enden av din Jeep Cherokee innebærer å undersøke ulike komponenter i drivverket og suspensjon av Jeep din. Løse eller feil foran end komponenter kan påvirke håndteringen og sikkerheten til Cherokee og føre til at dekkene slites ujevnt. Hvis du legger merke til den fremre enden av Jeep trekker til den ene siden eller lage lyder som er unormal, sjekk den fremre enden og erstatte defekte komponenter for å løse problemet. Du trenger
Jack
Vis flere instruksjoner
en

Plasser jekken under den ene siden av forakselen og heve dekket av bakken omtrent en tomme. Du trenger ikke å løfte den for høyt, men du trenger ikke dekket av bakken slik at du kan flytte den.
2

Spin forhjul og lytte etter sliping eller spratt lyder. Disse lyder indikere en slitt hub eller dårlig aksel U-joint. Hvis du hører popping, sjekk U-joint fra under fronten, på jakt etter skadde eller løse caps eller synlig skade på leddet.
3

tak i dekk på tre o ' klokke og ni stillinger og trykk forsiktig inn på dekk i begge retninger. Hvis dekket beveger seg for mye, må du ytterligere inspisere tie rod ender for tegn på slitasje.
4

Ta tak i dekket på tolv og seks stillinger og trykk forsiktig i hver retning, følelse for bevegelse topp til bunn. Hvis dekket steinene inn og ut, vil kuleleddene trenger ytterligere kontroll som de kan være løs. Du kan undersøke dem ytterligere ved å skyve under lastebilen og visuelt inspisere dem.
5

Senk Jeep tilbake til bakken og flytte til motsatt side og gjenta prosedyren for den siden. Se over alle de pressbolt, kuleledd, U-ledd og knutepunkter for synlige tegn på slitasje, ved hjelp av kontrollene som er listet her.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125438.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil