Dynamo case Styles

Generatoren er den delen av bilens motor som genererer en elektrisk spenning, slik at bilens batteri for å lade og også slik at driften av alle de elektriske delene på bilen som lys, lightere, radioer, og datasystemer, mens kjøretøyet er i drift. Opprinnelig ble dynamoer kalles generatorer, og de genererte en direkte elektrisk strøm, men når bryteren ble gjort for å generere en vekselstrøm, var dynamoer omdøpt. Den vekselstrøm er mer kraftig og kan bli omdannet til tolv volt likestrøm gjennom en spenningsregulator og likeretterenheten. Gjennom historien har det vært en rekke forskjellige dynamo case design, fordi det er bokstavelig talt hundrevis av forskjellige typer dynamoer som har blitt utviklet for å drive ulike kjøretøy elektroniske systemer. Stor sak Alternators

GM og Ford, to store amerikanske bilselskapene har brukt store case dynamoer i flere tiår. De store case dynamoer er vanligvis laget for lastebiler og andre høy etterspørsel elektrisitet kjøretøy som trenger 100 amp eller større dynamoer. Den store saken gir rom for større dynamo viklinger og statorer, som igjen gir større kraftproduksjon enn en liten sak dynamo. I tillegg til dette, hadde mange av de store case dynamoer interne spenningsregulatorer snarere enn ytre seg, slik at mindre ledninger og mindre kompleksitet var nødvendig for en stor sak dynamo.
Liten sak Alternators

Ofte funnet på lavere effektbehov biler og motorer som personbiler, har liten sak dynamo vanligvis en ekstern spenningsregulator, med mindre stator og viklingene er mindre fordi bilen krever mindre effekt og spenningsregulator kan være installeres internt. Dette er typisk 60-65 amp dynamoer som har blitt funnet i personbiler. Den mindre sak bidrar også med enkel installasjon i trange motorrom finnes i disse mindre kjøretøy.
Reversert Dynamo Saker og klokkes

I noen tilfeller, utsiden tilfelle av dynamoen har bolt slepe hull som reverserer fra en lignende stil av dynamo, og som kan bli åpnet og slått, eller klokket, å tillate installasjon i et annet kjøretøy. Om saken er stor eller liten, hvis dynamoen er i stand til å bli klokket, kan dynamoen tilfelle kunne tilpasses de eksisterende parentes i et kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129583.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil