Hvordan erstatte overføring væske på en 1999 Honda Accord

Den automatiske overføring væske endring for Honda Accord modeller mellom 1999-2002 krever den samme prosessen. Overføring væske beskytter alle bevegelige deler og tetninger inne i overføringen. Væsken obligasjoner til girene og seler for å danne en beskyttende barriere for å hindre varme friksjon. Fluidet sirkulerer ut av girhus og strømmer gjennom transmisjonen. Når det overføring væske begynner å bryte ned, vil det ikke være i stand til å beskytte de bevegelige delene og sel. Honda anbefaler endring innvilge overføring væske rundt 70.000 miles. Du trenger
Jack
Jack står
Drip pan
3/8-inch skralle
3/8-inch stasjonen momentnøkkel
lang hals trakt
3 liter Honda Premium Automatic Transmission Fluid
Vis flere instruksjoner
en

Drive 1999 Honda Accord rundt 10 til 15 minutter å varme opp den automatiske overføring væske. Parker Accord på et plant underlag og sett på parkeringsbremsen. Åpne panseret.
2

Jekk opp fronten av Accord og plassere en jack stå under hver foran jekkpunktet. Senk jack langsomt til Accord sitter trygt på toppen av tribunen.
3

Crawl under fronten av Accord og finn overføring væske pan på bunnen av overføringen. Tappepluggen har en 3/8-inch stasjonen firkantet hull i midten av den. Den kvadratiske enden av en 3/8-inch skralle vil passe inn i den firkantede hullet på bunnpluggen.
4

Slå tappepluggen mot klokken med en 3/8-inch skralle til pluggen er løs. Fjern skrallen fra bunnpluggen og avslutt skru pluggen med fingrene. La all overføring væsken til å renne ut av pannen inn i dryppepannen. Skru tappepluggen tilbake i kjelen og dreiemoment pluggen til 36 fot-pounds med en 3/8-inch stasjonen momentnøkkel.
5

Flytt til toppen side av motoren og finn den automatiske girolje peilepinnen på førersiden av motorrommet. Peilepinnen har en rød plast håndtak. Ta ut peilepinnen og sette inn den lange halsen trakt inn peilepinnen tube.
6

Hell 2 liter Honda Premium Transmission Fluid inn i trakten og vente på væsken renne ned i overføringen. Fjern trakten og inert peilepinnen tilbake i røret.
7

Jack the Accord tilbake opp og fjern bukker. Sveiv motoren og hold bremsepedalen ned med foten. Flytte girspaken gjennom alle girene et par ganger for å få overføring væske inne i alle deler av overføringen. La motoren gå til den når driftstemperatur. Slå av motoren.
8

Trekk overføring peilepinnen ut igjen og sjekk væskenivået på peilepinnen med motoren av. Peilepinnen har varme og kalde merker trykt på den. Væsken skal være ved eller nær den varme på peilepinnen. Legg væske, litt av gangen, inntil nivået er 1/8 tomme under "hot" linje. Ikke fyll. Overføringen kapasitet er 2,6 liter. Sett peilepinnen tilbake i røret og lukk panseret. Slå av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130190.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil