Hvordan Sett oljetrykk senderenheten på 5,3 General Motors Engine

General Motors er en amerikansk bil selskap. Dens kjøretøy merkevare lineup inkluderer Buick, Chevrolet, GMC og Cadillac. Noen av selskapets biler benytter en 5,3-liters V8-motor, inkludert GMC Yukon, GMC Sierra, Chevrolet Suburban og Chevrolet Silverado. Oljetrykket senderenheten, også kalt en oljetrykkbryter, er en funksjon av motorens mekaniske systemet. Den oljetrykkbryter overvåker endringer i oljetrykk. Det releer plutselig oljetrykket faller til den integrerte datasystem, som varsler føreren om at noe kan være galt. En dårlig senderenheten setter motoren din i fare for alvorlige skader. Hvis du mistenker et problem, erstatte oljetrykket senderenheten på kjøretøyet umiddelbart. Du trenger
Skiftenøkkel eller skralle og dyp-socket sett
Replacement distributør cap
Hansker
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
1

Parker kjøretøyet på et trygt sted på flat mark. Sett på parkeringsbremsen. Åpne panseret. Koble den negative kabelen fra batteriet.
2

Finn oljetrykk senderenheten nær den bakre brannmur av kjøretøyet. Identifiser oljetrykket senderenheten som en sylindrisk komponent montert i nærheten av oljefilteret like bak motorblokken.
3

Inspiser området rundt oljetrykk senderenheten nøye. Avhengig av kjøretøy, kan senderenheten være delvis dekket av distributør akselen og cap, som ligner en rund plugg med et hull for hver sylinder.
4

Merk at distributøren cap er festet til flere ledninger via distributøren innlegg på toppen. Disse ledningene må kobles for å fjerne distributør cap. Klem utløsetappene på hodene på ledninger og dra dem bort fra distributør cap. Ledningene skal løsne med litt press. Trekk distributør cap og sett den til side.
5

Trekk den elektriske ledningen på slutten av oljetrykk senderenheten for å koble cap. Slå senderenheten mot en skiftenøkkel for å fjerne det. Kast den gamle senderenheten.
6

Bytt senderenheten med en ny komponent. Vri senderenheten klokken med fingrene. Trekk den til med en skiftenøkkel. Erstatt den elektriske ledningen til senderenheten. Bare trykk på ledningen til hetten på senderenheten til du hører et klikk.
7

Sett distributør cap og ledninger festet til distributøren innlegg. Koble den negative kabelen til batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/132040.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil