Hvordan endre en PCV ventil i en Cherokee

En Cherokee er PCV ventil, eller positiv veivhuset Vventilation ventil, styrer luftstrømmen gjennom motoren. Ventilen holder gasser og oljer og andre forurensninger fra å kjøre tilbake inn i motoren, noe som tvinger luft gjennom luftrenseren for å rense den. Du trenger ikke noe verktøy for å erstatte en PCV ventil. Du kan kjøpe en ny ventil på de fleste bildeler butikkene. Instruksjoner
en

Åpne panseret på Jeep Cherokee og finn PCV ventilen. Her finner den er festet på toppen av motoren i sentrum av ventildekselet. Ventilen har en lang, svart gummislange koblet til den som går fra den til luftfilter.
2

tak i PCV ventilen og koble fra slangen som går fra den til luftfilter. Du bør være i stand til å trekke av slangen lett. Hvis det gjør motstand, vri på slangen litt mens du drar rett utover. Lå slangen til side i motorrommet.
3

Vri PCV ventilen mens du trekker oppover for å fjerne det fra ventilen dekselet. Ventilen settes inn i ventildekselet og holdes av en gummimaljen. Dra rett oppover for å frigjøre ventilen fra tetningen. Kast den gamle ventilen.
4

Sett den nye PCV ventil i samme retning som den du fjernet. Vær sikker på at det låses på plass og inn i maljen. Fest slangen fra luftfilteret ved å trykke den rett inn den åpne enden av ventilen.
5

Lukk panseret på Cherokee og starte motoren for å være sikker på at det kjører riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125657.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil