Hvordan å rense ut Soltak dreneringshull

The soltak avløp er et aspekt av bilen din som du sannsynligvis sjelden, om noensinne, tenke på. Selv om soltaket er forseglet for å holde mest mulig fuktighet ut, ikke noe fuktighet og vann kommer inn gjennom åpningen mellom soltak og bilen selv. Fuktigheten blir deretter drenert ut av bilen gjennom soltak avløp, som drives fra innsiden av taket området og gå et annet sted. Dersom avløp bli tett, kan det gjøre interiøret lukter muggen og til slutt lage et stort problem. Bilens soltak avløp bør rengjøres regelmessig. Du trenger
Vann
Fleksibel ledning
Vis flere instruksjoner
en

finn dreneringshull. Avhengig av kjøretøy, kan plasseringen av disse varierer, men de fremre dreneringshull i de fleste biler gå ut i dørkarmen eller under bilen. De aler kan renne under den bakre støtfanger eller toppen av den bakre luke dørstolpen område. Ta kontakt med en workshop manual for din modell.
2

smuss, løv og rusk rundt dreneringshull. Vri og klemme gummi ender av avløp der de går ut av bilen. Dette bør la ut noen av de fanget vann og rusk som sitter fast i avløpet.
3

Åpne soltaket hele veien slik at du kan se dreneringshull. Test flyten av hver avløp ved å helle en liten mengde vann (ca ¼ kopp) ned åpningene i avløpet hvor de er plassert nær soltak. Disse bør være selvinnlysende og ligger i front og bak hjørner av soltak området. Sjekk for å se om vannet renner ut av utgangene for dreneringshull.
4

Blow komprimert luft inn i avløp dersom det ikke er vann som kommer ut av gummi avløp utganger. Hvis vannet fortsatt ikke renne ut, må du bruke et stykke av fleksible ledningen til slange ned i avløpet hullet for å løsne rusk. Vri og klemme gummi ender av sluket å slippe skitt og rusk. Hell en annen liten mengde vann i vasken når den er unclogged å skylle den ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125658.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil