Slik kontrollerer du Glidemiddel eller Fluid for 4WD på en 2001 Ford Escape

Ford Motor Company bruker det de kaller en forseglet overføre saken forsamlingen i sin 2001 Escape modeller selv om det er en tappeplugg for å tappe og fylle enheten. Regelmessig vedlikehold har blitt eliminert ved bruk av syntetiske smøremidler. Med mindre overføre saken lekkasjer eller har blitt reparert, mener Ford enheten éngangssmurt. Lekkasjer vise seg som mørke eller skitne flekker på overføringen saken og at det er behov for periodiske væske sjekker og reparasjoner. Du trenger
Jack
fire bukker
Butikk filler
3/8-inch skralle
3/8-inch skralle forlengelse
75W-140 syntetisk girolje

Vis flere instruksjoner
en

Jekk opp bilen med et gulv jack eller Escape nødstilfelle jack gitt for veikanten nødhjelp. Bruk jack poeng innebygd i bilen under forstillingen arm og bak-etterfølgende arm. Jack hvert hjørne opp og støtte Escape på bukker.
2

Finn påfyllingspluggen på siden av overføringen saken. Pluggen vil likne en 3/4-inch rørpluggen med en 3/8-inch firkant fordypningen støpt i den. Tørk pluggen og området rundt med en butikk fille for å fjerne skitt og rusk som kan falle inn i påfyllingshullet.
3

Fjern påfyllingspluggen. Sett inn en 3/8-inch skralle forlengelse i fordypningen og rotere det mot klokken med en skralle før pluggen kommer ut av påfyllingshullet.
4

Sjekk væskenivået ved å sette inn på slutten av fingeren inn i hullet. Væsken skal komme til bunns tråder av påfyllingshullet. Hvis du føler deg væske, er overføring tilfelle full. Legg 75W-140 syntetisk girolje til overføring tilfelle hvis væskenivået er lavt.
5

Påfør tetningsmiddel til påfyllingspluggen og skru den inn i påfyllingshullet. Stram pluggen sikkert med en 3/8-inch skralle og utvidelse.
6

Fjern jack står og senke bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131879.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil