Hvordan Reset STS Lys på 2001 Acura RL

The 2001 Acura RL er en full - size luksus kjøretøy som først ble produsert i 1996 og er i produksjon fra 2011 . Bilen har varsellamper og indikatorer som belyser i dashbordet for å indikere mulige feil og fiaskoer. STS eller SRS lys kan lyse for å indikere et problem med supplerende tilbakeholdenhet system som styrer kollisjonsputer og bilbelter av kjøretøyet. Lyset nullstilles når problemet på hånden er løst. Lyset kan også tilbakestille ved å gå ut batteriet av bilen. Instruksjoner
en

Ta med 2001 Acura inn en autorisert Honda forhandler for inspeksjon. Når STS eller SRS -lampen lyser , betyr det vanligvis et problem eller feil med den supplerende tilbakeholdenhet system . Hvis det er faktisk et problem , må det fikses av en autorisert forhandler for å forebygge skader i tilfelle en ulykke .
2

Koble fra batteriet for å nullstille klokken på datamaskinen . Hvis lyset med jevne mellomrom kommer på grunn av en utløst sikring og du vet at bilen fungerer fint ellers , kan datamaskinen tilbakestilles ved å koble fra bilbatteriet. Pop panseret, finn batteriet , koble fra og la bilen sitte over natten med batteriet frakoblet.
3

Fest batteriet neste morgen . Starte bilen opp . STS eller SRS lyset skal nå være slukket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131108.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil