Hvordan endre Fuel Filter på RAV4

The Toyota RAV4 er en SUV crossover som har vært i produksjon siden 1994. Drivstoff filter renser skitt og rusk fra drivstoff til å beskytte injektorer. Når brenslet filteret går dårlig, mister kjøretøyets ytelse og er vanskelig å operere. To brennstofffilter oppsett finnes på RAV4 linje. En av oppsett kan ikke repareres fordi drivstoffilter er en del av drivstoffpumpen og er plassert inne i gasstanken. Den andre er brukbar under kjøretøyet, på rammen skinnen nærmest gasstanken. Konsultere bruksanvisningen eller se under bilen for å fastslå hvilke setup et bestemt kjøretøy har. Du trenger
Hjulklosser
Drip pan
Flat skrutrekker
Rag
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et flatt, jevnt underlag og sett på parkeringsbremsen. Plasser bremseklosser rundt ett hjul for å forhindre rullende. Åpne panseret og koble den negative batterikabelen. Åpne tanklokket for å lette trykket på drivstoff linjer.
2

Plasser et drypp panne under drivstoffilteret. Løsne slangeklemmene med en flat skrutrekker og skyv dem bort fra filteret.
3

Slangene kobles fra filteret og sikte dem på dryppformen å samle eventuelt drivstoffsøl. Tørk endene av slangene med en fille.
4

ta ut drivstoffilteret festebolter med en pipenøkkel. Ta ut drivstoffilteret og legg den i dryppformen.
5

Sett den nye drivstoff filteret på plass og fest festeboltene med en pipenøkkel. Slangene, skyv slangeklemmene rundt basene og stram dem med en flat skrutrekker.
6

Trykk på gasspedalen et par ganger for å flytte drivstoff inn det nye filteret. Lukk tanklokket. Koble den negative batterikabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129771.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil