Hvordan erstatte RX8 baklyktene

Over tid kan pærene i din Mazda RX8 er baklysene slites ut og må byttes ut . Skifte lampe pærer inni RX8 er baklysene er en enkel prosedyre som krever bare noen minutter av din tid . Åpne Baklykter

Åpne RX8 i bagasjerommet for å få tilgang til baksiden slutten av baklys forsamlinger. Det er der pærene for baklysene er plassert . Pærene og deres elektroniske tilkoblinger er beskyttet av en plast liksvøpet som er koblet til baksiden av hvert baklys . Du må fjerne dekselet for å få tilgang til lampe pærer .
Fjern Plastic Shroud

Finn plast klips i midten av hver liksvøpet . Trekk klipsene tilbake med lys kraft for å knipse ut plast liksvøpet . Vipp av omkringliggende interiør tepper for å øke tilgangen til baklys lampe pærer .
Erstatte pære

Fjern hvert defekt eller sviktende halen lampe pære og inspisere det. En utbrent baklys pære vil ha en svart film på innsiden og kan gi en svak støy når rystet. Fjern hver pære ved å trykke den inn og vri den mot klokken. For å installere en ny pære , skyv den inn i kontakten og vri den med klokken . Smekk plast shrouds tilbake på plass for å fullføre jobben . Ikke berør pærene direkte med fingrene som de kan la oljer på pære som kan føre til at den tidlig brenne ut .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129992.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil