Hvorfor innsiden av My Car Window Freeze?

Ice eller frost bygge opp på innsiden av bilvinduene kan være irriterende og kan forstyrre synsfeltet og sikker kjøring . Heldigvis kan du ta skritt for å fjerne denne kondens raskt og hindre at den oppstår i første omgang . Årsak

Is og tåke skjema på innsiden av bilvinduene når fuktigheten i bilen fordamper , kondenserer på glasset og deretter fryser som bilen kjøler . Varm, fuktig luft som pustes ut av bilens passasjerer og snøsmelting brakt inn i bilen på støvler og klær alle bidra til fukt bygge opp inne i bilen .
Solution

slå på bilen varmeapparat og sett den til høy. La frontruten for å varme i flere minutter . Isen eller tåke på glasset vil forsvinne . Tørk av kondens fra vinduet glass med en ren , tørr håndkle eller klut. Slå på klimaanlegget kort for å fjerne fuktighet fra kjøretøyet hytta. Ikke re- sirkulere luften bortsett fra å først varme opp bilen .
Prevention

La et vindu sprakk åpne litt over natten, eller når du ankommer destinasjonen for å hindre at vinduene iser til . Ice holder seg til støv og rester på vindusglass så holder bilen vinduene rene vil minimere dette problemet . Knock snø ut av støvlene dine eller riste vann ut av din regnfrakk inn i bilen , jo mindre fuktighet i bilen , jo bedre. Du kan også bruke en spray -on produkt som Rain- X Interiør Glass Anti- Fog for å hindre is og tåke buildup på vindusglass .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129991.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil