Hvordan erstatte My Brake Pedal Switch

Bremsepedalen switch-eller brems lysbryter-på bilen din er en viktig del av bremsesystemet. Bryteren er vanligvis plassert på en brakett nær bremsepedalen eller på baksiden av bremsepedalen arm. Når bremsene brukes, er bryteren aktiveres, som deretter sender et signal til bremselysene. Hvis bremselys bryteren ikke fungerer, vil bremsene fungere fint, men alle som kjører bak deg vil ikke innse du søker bremsene. Som kan forårsake en ulykke eller en farlig situasjon. Brake lysbryter erstatning er generelt en grei prosedyre. Du trenger
Socket sett og skralle
skrutrekker
New brems lysbryter
Vis flere instruksjoner
en

Finn bremsepedalen og bremsepedal arm i foten godt. I et kjøretøy med en standard girkasse, vil dette være pedalen i midten, mellom clutch på venstre og gasspedalen til høyre. I en bil med automatgir, vil det være den eneste pedalen annet enn gasspedalen. Bremsen lysbryter vil normalt være plassert bak og over bremsepedalen, montert på en brakett som plasserer bryteren nær pedal arm.
2

Fjern eventuelle trim som skjuler toppen av bremsepedalen arm hvor bremselys-bryteren er plassert. Ofte tilslører trim del av bremsepedalen arm, slik at bare pedal pad og noen få inches av armen synlig. Den trim kan holdes på med skruer eller klips. På de fleste BMWs for eksempel, må trim panelet under rattet og over fotbrønnen fjernes ved å gå inn og fjerne de små skruene som fester trim.
3

Koble ledningsnett som går til bremselys bryteren. Det vil vanligvis være flere ledninger som går til bryteren i et ledningsnett, eller det kan være to individuelle ledninger. Dette vil trolig bare trekke ut med litt innsats. Vær forsiktig så du ikke skader ledningene hvor de klippet inn i bryteren. Du kan også trenge å trykke på bremsepedalen armen for å få tilgang til de ledningene som går til bryteren.
4

Bruk et åpent skiftenøkkel av riktig størrelse for å løsne og fjerne bremsen lysbryter hvis bryteren er gjenget inn i holderen, eller hvis den er boltet på plass. Ofte slår bare klipp på plass, bare trekke en slik bryter for å fjerne det
5

reversere prosessen for å installere den nye bryteren.. Koble ledningsnettet til den nye bryteren. Erstatt noe trim som ble fjernet. Spør en assistent til å stå bak bilen når du trykker på bremsen for å se om bremselysene fungerer ordentlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126328.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil