Hvordan endre en Honda Odyssey Pollen & Dust Filter

Kvaliteten på luften vi puster i stor grad påvirker den generelle kvaliteten på vår helse. På grunn av tempoet og geografiske kravene i dagens samfunn, vi tilbringer en stor del av vår tid i våre klima-kontrollerte kjøretøyer. Tatt i betraktning hvor mye tid vi tilbringer i bilen, bestemmer luftfiltreringssystemene forbundet med våre biler i stor grad kvaliteten på luften vi puster på en daglig basis. Opprettholde en fersk pollen og støv filter vil bidra til å sikre ren og frisk luft i din Honda Odyssey. Du trenger
Pollen og støv filter
Utility kniv
vinkelsliper med kappskive
Screw driver
Vis flere instruksjoner
en

Fjern hanskerommet. Fjern plasten hengslene stopper plassert inne i hanskerommet på hver side. Hengslenes stopper må være vridd og trekkes for å bli fjernet. Når hengslene stopper er fjernet, vil hanskerommet slippe ned utsette hengslene.
2

Fjern hengselskruene og sette i hanskerommet til side. Plasser hengselskruene i hanskerommet for å holde dem trygge og lett tilgjengelig.
3 p Hvis dette er første gang at filteret er endret, vil det være en plast dash tverrbjelke dekker avtakbar stål krysser medlem. Bruke verktøyet kniv eller vinkelsliper må du kutte plast dash tverrbjelke og kast den.
4

Fjern skruene bolting stålet tverrbjelke til venstre og høyre side av hanskerommet kupé.

5

Fjern det gamle filteret og sett inn den nye.
6

Fest stål krysser medlem.
7

Sett hanskerommet til dash av reattaching hengslet med hengselskruene. Juster hanskerommet en tomme høyere enn normal åpen posisjon og sett inn plast hengslene stopper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125738.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil