Hvordan forbedre gass kjørelengde i en Chevrolet Blazer

Chevrolet Blazer er en populær sport utility vehicle. Som de fleste SUVer, er det ikke akkurat stor på gass kjørelengde. I en alder av stigende og svingende gasspriser, noen skritt du kan ta for å forbedre gass kjørelengde er en god idé. Den enkleste måten å forbedre gass kjørelengde er å bruke litt sunn fornuft når du kjører bilen. En annen metode er å oppgradere ulike komponenter i Chevrolet Blazer. Du trenger
Eksossystem
Air filter
Dekk
Luftinntak kit
GPS system
Vis flere instruksjoner
en

Bruk din firehjulstrekk og klimaanlegget bare når det er nødvendig. Både firehjulstrekk og klimaanlegg redusere gass kjørelengde ved å trekke strøm fra motoren din. Motoren kompenserer ved å brenne mer drivstoff.
2

Bytt ut originalt utstyr med en performance-enhanced eksosanlegg. Disse systemene har bredere og rettere rør som forbedrer eksos flyt. Bedre eksos flyt, resulterer i økt gass kjørelengde. |
3

inn en oppgradert luftfilter i Blazer din. Disse luftfiltre koste omtrent dobbelt så mye som en vanlig luft filter, men de er laget for å vare livet ut av bilen. De også forbedre gass kjørelengde fordi de ikke blir på langt nær så tette.
4

kjøpe nye dekk som har radial design som gir bedre gass kjørelengde ved å redusere rullemotstanden. Sjekk dekkene eller dekket produsentens spesifikasjoner for riktig dekktrykk. Sjekk dekkene på en konsistent grunnlag for å sørge for at de har riktig trykk.
5

Installer en ny og forbedret luftinntak kit å erstatte den gamle air boks og filter. Disse pakkene gjør at luft kan strømme inn i motoren raskere og gir bedre gass kjørelengde enn lager luft bokser.
6

Tune opp din Chevy Blazer og ha oljen skiftes ved behov. En Chevy Blazer bør være innstilt opp hver 60.000 til 100.000 miles, avhengig av alderen på bilen. Eldre Blazers må være innstilt opp oftere. En Chevy Blazer skal ha sin olje skiftes hver 3000 miles.
7

Fjern så mye vekt som du kan fra Blazer din. Ikke bære rundt unødvendige elementer. Bruk kun bagasje og sykkelstativ ved behov.
8

Forbedre kjørevaner. Adlyd fartsgrensene. Ikke rev opp motoren. Unngå brå start og stopp. Bruk en GPS-system, slik at du ikke får tapt. Kombiner dine ærend for å redusere kjørelengde på Blazer din. Unngå å kjøre i rushtiden, hvis mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125737.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil