Slik gjenoppretter du Paint Job på en Ford F-150

Gjenopprette maling jobb på en bil kan gå en lang vei mot å gjøre bilen ser helt nytt. Det samme gjelder for en Ford F-150. Restaurert maling ikke bare legger skjønnhet og eleganse til bilen, men kan også tilføre verdi. Flere bil omsorg produsenter tilbyr nå en leire bar produkt som kan hjelpe deg å gjenopprette maling på en Ford F-150 med minimal kostnad. Med leire, kan nesten alle kjøretøy eieren gjør en eldre lastebil ser helt nytt. Du trenger
Vann
Automotive renere
Bucket
Air blåser
Terry klut
Sealer
Clay-bar med spray smøremiddel
Spray pistol

Vis mer Instruksjoner
en

Fjern alle klistremerker, dekaler og emblemer fra lastebilen, slik at de ikke er i veien når trucken rengjøres og maling er gjenopprettet. Blås ut støv og rusk i sømmene mellom dører og vinduer med en luft blåser.
2

Vask bilen grundig med vann og en renere formulert for bilindustrien ferdig. Unngå vanlig såpe og oppvaskmiddel, som de vil fjerne voks fra lakken. Skrubb ned hele bilen grundig for å gjøre det så rent som mulig. La lastebilen tid til skikkelig lufttørke før du går videre.
3

Spray smøremiddel over hele området av lastebilen. Den spray smøremiddel vil komme med kjøp av en leire-bar system. Det hjelper leire flytte frem og tilbake jevnt.
4

Flytt leire frem og tilbake over malingen, ved hjelp av et lett trykk. Arbeid i seksjoner som begynner med panseret på bilen og jobbe tilbake. Overlapper hverandre slag og leire. De første par slag høres grov som leire fjerner forurensninger, men slagene vil høres og føles mer glatt som du går. Påfør smøremiddel som trengs for å holde området fuktig. Fortsett rundt hele område av lastebilen før fullført.
5

Tørk hvert område av kjøretøyet som du er ferdig med claying. Bruk en ren, tørr frotté håndkle.
6

Påfør sealer til lastebil med en pistol. Spray sealer over hele området av lastebilen, som arbeider i seksjoner som begynner med hette. Tillate lastebil to dager til skikkelig tørke og bosette og deretter vaske det igjen grundig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127486.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil