Hvordan kan et Vacuum Fuel Canister System Work?

Hensikten med et vakuum drivstoff canister system i en bil er å hindre direkte utslipp av drivstoff damp i atmosfæren , ellers kjent som gassutslippene . Historisk ble canister systemer plassert i motorrommet , men moderne systemer blir vanligvis plassert i nærheten av drivstofftanken. Ventilasjon
p Som en motor trekker drivstoff fra en forseglet tank , skaper det en svak vakuum i tanken . Tanken må luftes for å forhindre den fra å falle sammen, og en vakuum- brennstoff beholderen systemet tillater ventilasjon for å finne sted i et lukket system . Dette betyr at ingen hydrokarboner , eller blandinger som inneholder bare hydrogen og karbon , blir sluppet ut i atmosfæren .
Fuel Vapor

Slanger rute bensindamp fra bensintanken til en beholderen , kjent som en fordamping beholder , som er fylt med aktivt kull. Kullet absorberer damp til en kontroll ventil fjerner eller utrenskninger , dem slik at de kan brennes i motoren.
Flytende drivstoff

fordamping beholderen også inneholder en felle som hindrer flytende drivstoff fra flom beholderen . Et vakuum skapes når nivået eller temperaturen på drivstoffet i tanken faller og det negative trykket trekker væske fra fellen banken inn i tanken .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131022.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil