Hvordan Juster Dekk

Når du gjør justeringer i en del av suspensjon, er det viktig å justere enten foran eller alle dekkene. Dette er hvordan du sikrer dine dekkene slites jevnt og vare så lenge som mulig. Vanligvis vibrasjoner og støy mener ikke at bilen din trenger en justering, men disse skiltene vanligvis indikerer at noe i suspensjon din må justeres. Du kan utføre justeringen etter at du har fullført de andre suspensjon reparasjoner. Du trenger
nivå parkeringsplassen
Ruler
Chalk
venn
String
Merkepenn
Repair manual
Floor jack
Jack står
skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

kjøre bilen til et nivå plass med god plass. Et nivå parkeringsplass uten andre biler rundt eller din oppkjørselen kan fungere. Kontroller at rattet er i vater, som om du kjører rett.
2

Mål 2 inches opp fra bakken foran på utsiden av hvert forhjul med en linjal og merk den med kritt .
3

Hold enden av en snor i kritt merke på ett dekk og har en venn kjøre den til kritt merke på andre dekk. Trekk strengen stram mellom kritt merkene og merk den lange enden med en magi markør.
4

dytte bilen bakover til kritt merkene på dekk er to inches over bakken på baksiden. Hold i enden av strengen på et krittmerke igjen og kjøre strengen til den andre krittmerke stram. Markere den lange enden med magi markør igjen. Måle forskjellen mellom merkene i brøkdeler av en tomme.
5

Slå opp i produsentens toleranse for tå for ditt kjøretøy i en verkstedshåndbok. Bransjestandarden er 1/16 tomme, men du vil kanskje det å være mindre på høyere ytelse kjøretøyer. Noen biler ikke ha så dårlig med toleranser som er litt høyere enn 1/16 tomme.
6

Engage i nødbremsen i bilen og heve fronten med et gulv jack. Place bukker under sveise punkter eller rammen på bilen og senk den ned på bukker.
7

Slide under bilen og finn tie rod slutten på hvert hjul. Det er forbindelsesdelen akselen til hjulnavet og holde det i en bestemt vinkel. Roter ermet med en skiftenøkkel slik at trådene justere hjulet nærmere til torget med bilen. Du må kanskje eksperimentere med det å justere den i riktig retning.
8

Senk fronten av bilen og gjenta trinn 1 til 8 igjen før tåen på forhjulene er innenfor toleransegrensene for produsentens spesifikasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127314.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil