Hvordan sjekke en motorsykkel VIN

VIN er en forkortelse for Vehicle Identification Number. Hver motoriserte kjøretøy, produsert hvor som helst i verden, utstedes en unik VIN. Det er måten forhandlere, importører, lisensiering kontorer, forsikringsselskaper og politi identifisere et bestemt kjøretøy. Ved motorsykler er VIN vanligvis funnet i to steder, det Borehodet, som er ved fronten av motorsykkelens ramme og på den høyre siden av veivhuset, som er den nedre del av motoren enhet. Du trenger
Lommelykt
Penn eller blyant
Papir
Vis flere instruksjoner
en

Roll eller kjøre motorsykkelen inn i et godt opplyst område eller et sted utenfor, for eksempel i oppkjørselen din dagtid. Dersom motorsykkelen har et senter stativ, satte motorsykkelen opp på it.First titt på headstock foran på motorsykkelens ramme. Det er den vertikale seksjon av rammen som befinner seg mellom forgaffelen. VIN vil bli funnet på den ene siden av headstock, enten stemplet inn i metallet eller skrives ut på en plastbelagt hvit klistremerke med svart skrift.
2

Slå styret helt til venstre, noe som gjør at motorsykkelen er stabil. Å gjøre dette vil utsette høyre side av headstock. Området kan være i skyggen og VIN kan være delvis skjult av gasstanken eller andre deler. Flytt igjennom og bruke lommelykt hvis nødvendig, for å finne VIN. Det kan være nødvendig å rengjøre headstock å se VIN tydelig.

VIN er ofte 20 eller flere bokstaver og tall, noe som gjør det lettere hvis du leser den til en assistent, som kan deretter skrive det ned.

Hvis VIN er ikke på headstock sin høyre side, slår styret helt til høyre, utsette headstock venstre side. Gå rundt til den siden av headstock og igjen, bevege seg i nærheten av å se VIN. Det vil bli plassert på den ene eller den andre.
3

Se på veivhuset. Dette er den nedre del av motor-enheten. VIN er vanligvis trykket på et område ved siden av eller svært nær oljepåfyllingslokket. (Hullet der du helle i motorolje). Dette er vanligvis den høyre siden av veivhuset (som du sitter på motorsykkelen.)

VIN på veivhuset vil være lettere å se i dagslys, men du må kanskje rengjøre området. Igjen, flytte igjennom og bruke penn og papir for å skrive ned VIN nummer. Hvis VIN er ikke på den siden av veivhuset, sjekk i det samme området på den andre siden av veivhuset. Det vil bli stemplet inn i enten den ene eller den andre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126496.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil