Hvordan Smør låsene på bilen din

Har du noen gang lagt merke til at låsene på bilen din får litt vanskeligere å snu? Fikse dette er en veldig enkel ting å gjøre. Du trenger
spray silikon med spray halm
liten skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Få en boks med spray silikon smøremiddel og sørge for at den kommer med den lange spray halm. Det er viktig å bruke silikon smøremiddel for dette fordi det vil bo i slusene bedre enn vannbasert glidemiddel. WD-40 er et vannbasert glidemiddel. Du vil også trenge en liten skrutrekker eller noe å skyve dekselet over i viktige sporet.
2

Skyv dekselet inne i nøkkelhullet til siden. Sett spray strå i nøkkelhullet bare forbi dekselet og spray en eksplosjon av silikon smøremiddel. Bruk en kort eksplosjon av kanskje et sekund eller to. Fjern spray halm og satte nøkkelen i låsen. Arbeid tilholderne et par ganger for å få silikon smøremiddel spredt rundt inne i låsen.
3

Gjenta dette med alle låsene på bilen din. Ikke glem stammen. Tenningen kan også gjøres, men vær forsiktig for ikke å Goop den opp og ha silikon kjører inne i bilen.
4

samme silikonsmøremiddel kan også brukes på hengslene av bilen dører og låsen mekanismene. Du kan ikke realisere dine dører er litt treg før etter at de har blitt smurt. Bare åpne døren og spray hengslene på forsiden av døren og spray sperremekanismen på baksiden. Vanligvis mekanismen er en del av døren og låsen innlegget er en del av bilen. Begge kan smøres men mekanismen er den viktige delen.
5

Silikon spray kan gjøre en verden av bra for noen lås. Når du har smurt en lås og sett resultatene, oddsen er bra at du vil sette silikonsmøremiddel i hver lås du eier eller må bruke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124703.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil