Gjør det selv Auto Trunk Struts Installasjon

Trunk struts er en del av kjøretøyet som du sannsynligvis sjelden tenker på, men de legger sterkt til dens bekvemmelighet. Som navnet tilsier, trunk struts er struts som strekker seg når stammen er åpnet og hold den i øvre posisjon. Når de er slitt ut, kan de være mer et irritasjonsmoment enn en hjelp, siden når du holder hodet eller armene inn i bagasjerommet koffertlokket kan komme styrter ned på deg. Det er upraktisk på beste og direkte farlig på sitt verste. Hva du trenger

Heldigvis, installere nye trunk struts er en oppgave som selv den mest uerfarne hjem mekaniker kan gjøre i løpet av minutter. Du vil trenge nye struts, som er tilgjengelig på omtrent alle store auto deler butikken og kan koste alt fra $ 20 til $ 40 per strut. Avhengig av kjøretøy, kan det hende du trenger et par nebbtang og eller en skrutrekker, men det er omtrent det.
Fjern den gamle Struts

Åpne bagasjerommet og støtte den opp med balltre eller en golfkølle. Når du har stammen støttet opp, inspisere stammen struts og finne ut hvordan de er festet til bilen. På noen biler, er struts holdt på med et klipp som beholder pinnen at staget roterer på. Bruk nebbtang til å trekke klemmen av slik at bolten og spankulere kan fjernes. På andre, er det montering ball som holdes på plass av et klipp. Fjerning krever fjerne klippet med tang eller med en flat skrutrekker og deretter spratt montering ballen ut av hvor det monteres på bilen.
Bytt Struts

Når du har de gamle struts ut, installere nye trunk struts i omvendt rekkefølge. Sett spankulere på plass med pinnen eller montering ballen og deretter installere klipp for å holde alt på plass. Etter at du har struts på plass, teste stammen. Lukk den sakte for å være sikker på at det ikke henger seg, at stammen ikke bøyer og at det slår jevnt og fullt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125448.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil