Slik feilsøker en 2001 Dodge Ram

The 2001 Dodge Ram 1500 WS vanlig drosje pickup lastebil kom med en 3,9 liters sekssylindrede motor. The Ram ble også produsert med flere forskjellige standard funksjoner, inkludert vinyl benk forseter, 16 tommers felger, front koppholdere, servostyring, variable intermitterende vindusviskere, lakkert støtfanger, et lavt nivå varslingssystem, og 12 volts strømuttak. Fordi Ram består av så mange komponenter og deler, kan det være utfordrende å finne et problem med bilen og vite hvilken del å erstatte. To måter å feilsøke din Dodge Ram er ved å se på produsentens tilbakekalling data og følge noen generelle feilsøkingstrinn. Instruksjoner
en

Når det føles som gassen stikker når du kjører, se på drivstoffsystemet komponentene i Ram er motoren for å se om du har et drivstoff ytelse kit. Trucken kan ha en k & n drivstoffytelse sett installert i det som tillater at en liten del av materialet fra rørveggen av settet for å bli sugd inn i motoren spjeldhus og føre gassen til å sette seg fast i åpen stilling. Hvis gassen blir fast i åpen stilling, kan bilen plutselig akselerere og føre til en bil krasjet. Erstatte dette drivstoffet ytelse kit med et nytt kit for å unngå dette resultatet.
2

Kontroller luftfilteret på bilen din når det føles som motoren går på tomgang uberegnelig når motoren er kald. Luftfilteret kan være tett eller skittent. Du bør også sjekke tennpluggene for å sørge for at de ikke er feil åpning. Av tennpluggen satt inne i motoren på lastebilen kan også være feil, slitt, skadet og trenger reparasjon.
3

Undersøke varmeren kjernen i lastebilen din hvis det er muggent eller mugg-lignende lukt som kommer fra kupeen på bilen. Varmeren kjernen kunne lekke frostvæske inn i gulvareal på bilen og forårsaker lukten.
4

Kontroller sjokk på Ram hvis det føles som hele bilen bunner ut når du kjører. Sjokkene kan være dårlig slitt og har behov for utskifting. Også, se på spiralfjærer og sørg for at ingen av dem er svake eller brukket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131269.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil