Hvordan å opprettholde en hybridbil

En hybridbil er en som bruker både en forbrenningsmotor og et oppladbart batteri for å drive bilen. Hybrid bilsalget har økt de siste årene, takket være en skatt kreditt som tilbys av den amerikanske regjeringen på disse kjøretøyene og en forbruker skift til mer økonomisk forsvarlig biler. Men som enhver bil, må en hybridbil skal opprettholdes for å kjøre på topp effektivitet. Du trenger
God mekaniker
kalenderen til å holde styr på vedlikehold datoer
God garanti
Vis flere instruksjoner
Hvordan å opprettholde en hybridbil
1

Når du kjøper din hybrid, ta hensyn til garantien, spesielt for batteriet. Forhandlere som Honda og Toyota, som fører an i hybrid salg i USA, tilbyr åtte-og 10-års garanti på sine batterier, henholdsvis. Batteriene kan koste mer enn $ 3000, så det er viktig å ta hensyn til batteriets ytelse samtidig som du eier bilen.
2

Følge en vanlig vedlikeholdsplan. Kostnaden for regelmessig vedlikehold av en hybrid --- slik som oljeskift, dekk rotasjon, tune-ups, og luftfiltre --- er ikke annerledes enn for en ikke-hybrid kjøretøy.
3

Når du trenger en mekaniker, vurdere å ta det tilbake til forhandleren du kjøpte det fra, eller en kvalifisert forhandler som selger og tjenester som gjør og modell. Hybrider er en ny teknologi, og det kan være smartere å ta bilen tilbake til forhandleren for reparasjon, som deres mekanikere er sertifisert i service hybrider.
4

Akkurat som med en ikke-hybrid bil, hybrid eiere bør se sine kjørevaner for å redusere slitasje. To av de viktigste faktorene for hybrider er motorslitasje og bryte slitasje, som er redusert med hybrid teknologi.
5

Sjekk din hybrid i kaldt vær. Batteriet fungerer optimalt i varmere vær. Gi batteriet tid til å varme opp når det er kaldt ute, så den kan nå sitt optimale temperatur før avgang. Dette vil også forlenge batteriets levetid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124746.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil