Hvordan erstatte ODS Med hydrokarbon

Hvis du har en 1994 eller eldre modell bil, er det en mulighet for at air condition systemet bruker R12 Freon, en ozon-nedbrytende stoffer (ODS) utestengt fra bruk av United States Environmental Protection etaten i 1994. Ifølge EPA, er hydrokarbon R134a egnet for luftkondisjoneringssystemer og ikke har potensial til å ødelegge ozonlaget. Prosessen med å fjerne en ODS bør bare forsøkes av en profesjonell mekaniker for å unngå frigjøring av toksinet i luften. Du trenger
R134a konvertering kit
Repair manual for din bil (tilgjengelig på nettet eller i auto forsyne butikker)
Vis flere instruksjoner
en

Ta din bilen til en mekaniker som jobber i et sertifisert klimaanlegget verksted. Han vil bruke en ODS kjølemediet utvinning system for å sikre at den miljømessig uvennlig ODS fjernes trygt.
2

Bruk konvertering kit når du kjører bilen hjem etter reparasjonen. Etter å henvise til bilens håndbok for å finne ut hvor klimaanlegget er lavt trykk og høyt trykk porter er, fest lavtrykk adapter fra settet til lavt trykk port (den mindre port) og høytrykks-adapter til høytrykks-port (den større port i air condition-systemet.)
3

Start bilen og slå på klimaanlegget til høyeste blåser fan setting. Punktering kan av hydrokarbon Freon som fulgte med konvertering kit ved å feste settets slangen til T-ventil på toppen av kannen. La Freon strømme gjennom slangen i fem sekunder, og koble den andre enden av slangen til lavt trykk adapter du festet tidligere til bilens air condition-systemet.
4

Hold boks med Freon stående for å unngå å la noe av den væske dryppe ned i slangen, og la den mengde kjølemiddel strømmer gjennom systemet. Kort sjekk for å sikre at luften blåser inne i bilen er kald. Bilens brukermanual skal angi hvor mye Freon skal legges til, men hvis du ikke har manualen, stoppe å fylle systemet med Freon når luften er kald. Legge for mye Freon kan blåse ut sel av klimaanlegget i bilen din, forårsaker alle kjølevæsken du legger å lekke ut.
5

Vri T-Valve til " Off "posisjon på Freon kan og skru slangen fra lavtrykk-adapter festet til bilen. La slange festet til kan for å holde den Freon rømmer. Bruk hettene fra konvertering kit for å dekke de nye adaptere på air condition-systemet og sikre dem slik at de ikke vibrere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/132101.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil