Hvordan en batterilading i en Running Car?

En bil batteri bruker likestrøm til makten lavspente elektriske systemer , gir den første anklagen om at en bil trenger for å starte og fungerer som en energi regulator . Når en bil kjører , er de fleste av de elektriske systemer drevet av dynamo, som også lader batteriet. Misforståelse

Mange tror at når en motor er i gang , kan du trekke ut batteriet , og bilen vil fortsette å kjøre uten problemer . Dette kan ha vært sant om biler i det siste, men moderne biler og deres mange elektriske apparater krever tilstedeværelse av et ladet batteri og arbeider dynamo til å kjøre .
Dynamo Funksjon
< p> hoveddelene dynamoen er statoren , rotoren og diode. Gang startet , dynamoen krefter bilen ved å konvertere mekanisk kraft til elektrisk kraft via et belte på motoren veivakselen . Beltet gjør at rotoren å spinne som sammen med statoren , genererer et vekslende elektrisk strøm ( AC) .
Lade batteriet

Siden batterier kan ikke bruke en vekselstrøm avgift må energien som genereres av dynamoen først bli konvertert til en likestrøm kostnad . Dette skjer i dynamoen diode , som lagrer og konverterer vekselstrøm til likestrøm og sender brukbare makt tilbake til batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129540.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil