Auto Rust Protection

Alt det harde arbeidet og vedlikehold du helle i en bilens motor vil gjøre deg noe godt hvis bilen faller fra hverandre rundt deg på grunn av rust. Tar forebyggende tiltak vil motarbeide oppbygging av rust på bilens chassis og til slutt sitt forlenge levetiden. Origins of Rust

hindre oppbygging av rust og vann er nøkkelen til å beskytte bilen mot rust. Vannmolekyler føre jern til å oksidere, eller rust, salt hastigheter opp prosessen. Salt er mest brukt om vinteren for å holde glatt veier isfrie. Det kan også sive inn i metall verk og elektriske ledninger av kjøretøy som er lagret i nærheten av havet. Salt er en alvorlig fiende av bilen fordi det vil holde seg til metallet selv når vannet tørker. Når det blir vått igjen - i en regnstorm, for eksempel - det vil fortsette å spise bort på metall. Foruten å forårsake rust, vil salt også ødelegge elektriske deler og rust radiatoren.
Forebygge Rust

regelmessig skylle bilen i løpet av vinteren for å holde salt fra å bygge opp. Følg nøye med kriker og kroker i kroppen, spesielt rundt fender brønner og understell. Unngå self-eller full-service bilvask om vinteren som bruker resirkulert vann. Sjansen er at personen foran deg bare skylles salt av bilen hennes. Ved hjelp av saltvann å skylle en bil er selvødeleggende. Hold maling i god stand, og dette er første barriere mot rust forming på stålet under den. Voks bilen for å beskytte lakken. Flikk opp noen hakk eller riper som utsetter stålet under malingen. Beskytte interiøret i bilen din ved å investere i heavy-duty gummimatter. Salt finnes ikke bare på veier, men fortau og innkjørsler. Du og dine passasjerer sporer at salt og fuktighet inn i bilen din. Tørke ut gjennomvåt tepper før fuktighet siver inn i understellet.

Sørg for at alle dreneringshull i nærheten bagasjerommet og hette er rene. Tette hull vil felle vann og føre til rust. Inspisere gummi tetningslister rundt dører og vinduer for rips og tårer. Disse holder vann, og deretter rust, ut av bilen.

Vurdere en rustbeskyttelse tetningsmiddel for bilen, men husk at malingen på mange biler allerede har en tetningsmasse. Ikke steng deler som har allerede rustne, det vil ikke bremse ruster prosessen

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125270.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil