Slik installerer du et drivstoffilter på en 1987 4Runner

The Toyota 4Runner har vært en utrolig populær kjøretøy over sin produksjon kjøre. Og mens 4Runner er ikke den mest drivstoffeffektive kjøretøy rundt, kan den komme tilbake ganske god MPG hvis det er stilt opp regelmessig og skikkelig vedlikeholdt. Del av at vedlikehold er å endre dieselfilter hver 20.000 til 30.000 miles avhengig av bruk av kjøretøyet. Et tett dieselfilter påvirker negativt drivstoff kjørelengde, kan gjøre motoren gå ujevnt og kan til slutt føre til en ikke-starter problemet. Du trenger:
Socket sett og skralle
låsetenger (x2)
Tenger
Skrutrekker
Rags
Vis flere instruksjoner
1

Løsne og fjern gasskappe å avlaste trykket fra tanken på drivstoff linjer. Fra under bilen, finn drivstofftanken og følg drivstoff linjer som kommer fra tanken og til filteret, som ligger under førerdøren boltet til 4Runner er rammen.
2

Place et par låsing tang på brenselcelle linjer der de kommer ut av hver side av filteret. Klem linjene sammen for å minimere mengden drivstoff som vil øse ut når linjene blir fjernet fra filteret.
3

Løsne slangeklemmer som holder linjene til filteret. Dette kan være av typen som trenger en skrutrekker for å løsne eller de kan være av typen som er løsnet ved å klemme fast endene med en tang og skyve dem opp drivstoffledningen og bort fra filteret. Trekk Drivstoffslangene vekk fra filteret.
4

Løsne filteret brakett med en stuss og skralle nok til å fjerne det gamle filteret. Monter det nye filteret på braketten, slik at pilen på filteret peker til fronten av bilen og bort fra tanken.
5

Skyv drivstoffslanger på filteret og skru slangen klemmer. Fjern låsetengene fra drivstoffslanger. Sett bensinlokket på igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126584.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil