Hvordan vet jeg hva Modell Motor Er i bilen min

Bestemme hva motoren finnes i en bestemt lastebil kan virke som en vanskelig oppgave,? Men det er relativt enkelt hvis du vet hvor du skal lete. Det er flere steder du kan lete for å finne ut hva motoren er under panseret på bilen din. Du trenger
Kjøretøy identifikasjonsnummer
Internet
Vis flere Instruksjoner
Hvordan vet Hvilken modell motoren er i bilen min?
En

Se på kjøretøyets identifikasjonsnummer (VIN). VIN ble introdusert i 1950 som en måte å identifisere hvor en lastebil ble produsert og hva slags utstyr var inkludert. Hvert tall i siffer serien har en mening. VIN kan være plassert i førerens side frontruten eller dørkarmen.
2

Skriv ned kjøretøyet identifikasjonsnummer nøye og vertikalt. Det er viktig at du ikke transponere noen tall eller forvirre dem på noen måte, da dette vil kaste av din forskning. Grunnen til at du vil ønske å skrive tallene vertikalt ned side er at du må skrive ned hver bit av dekodet informasjon ved siden av VIN siffer.
3

Begynn å dekode bilen identifikasjonsnummer. Det første tegnet indikerer hvilket land bilen ble produsert. For eksempel vil en lastebil laget i USA har en VIN som starter med 1 eller 4.. En VIN som starter med en to ble gjort i Canada. 3 indikerer Mexico. Det andre sifferet identifiserer produsenten. For eksempel: 1 = Chevrolet, C = Chrysler, B = Dodge, F = Ford, 7 = GM Canada, og G = GM. Det tredje sifferet angir type kjøretøy. Den fjerde gjennom åttende tegn tyder på spesifikk informasjon om kjøretøyet, for eksempel kropp stil, motorstørrelse, og så videre. Dette er tegnene du er mest interessert i. Deres mening varierer fra produsent.
4

Finn produsenten dekoder nettstedet. Det er mange nettsteder dedikert til dekoding denne serien av tall for å hjelpe deg å avgjøre motoren i bilen din. En enkel måte er å skrive i lastebilens merke (produsent) og "VIN dekoder" som søkeord. Du bør være i stand til å finne nettsteder dedikert til praktisk talt alle produsenter.
5

Bestem motortype. Ved hjelp av VIN-dekoder, bestemme hvilket nummer eller bokstav i VIN indikerer motortype. Finn det tallet eller bokstaven på VIN. Deretter kan du bruke dekoderen til å finne ut hva motoren din lastebil har.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125330.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil