Hvor å låse opp en Iced Car Door

Så været er ikke isete nok for deg å bli hjemme fra jobb, men det er isete nok til å fryse bilen dørlåsen. Frosne dørlåser kan sette en frigid demper på dine transportbehov planer. Heldigvis finnes det flere enkle metoder du kan prøve å avise at dørlåsen. Du trenger
gryte med kaldt vann
Kan av deicer
Skjøteledning
Hårføner
Lighter
Vis flere instruksjoner
1

Fyll en gryte med kaldt vann og hell det på dørlåsen. Ikke bruk varmt vann, fordi den raske temperaturendringer kan understreke metall og pakninger i lås. Alt du trenger er vann som er varmere enn isen, så kaldt vann gjør susen. Bruk noen leftover vann på vinduer og frontruter.
2

Påfør deicer til dørlåsen. Deicer, i pulver-eller aerosol-form, kjemisk senker frysepunktet for vann. Gi isen litt tid å smelte, og gjenta ved behov.
3

Plugg inn hårføner med skjøteledning og sikter munnstykke på låsen. Selv om denne metoden tar mest tid, vil isen ikke kunne stå opp mot dette alternativet.
4

Heat din nøkkel med en lighter i 20 til 30 sekunder. Langsomt inn den varme nøkkelen inn i låsen, slik at nøkkelen for å smelte eventuelle is når tiden er inne. Gjenta om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126184.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil