Slik Rengjør forgasseren på en Yamaha scooter

En ren forgasseren vil bringe ut det beste i Yamaha scooter motor ytelse. En skitten forgasser vil føre til problemer som motoren kveles, grov tomgang og dårlig akselerasjon. Når du rengjør forgasseren, er det primære målet å fjerne drivstoff rester som bygger seg opp inne i forgasseren kamre som drivstoff sitter. Sammen med å fjerne rester, bør du inspisere carb for eventuelle defekte deler eller rusk som kan hindre carb evne til å fungere skikkelig. Du trenger
Rengjøring skuff eller vask
Forgasser rengjøringsmidler spray
Trykkluft
Soft-tannbørste
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
1

Plasser forgasseren i vask, slik at dreneringshullet i skuffen eller bassenget er plugget.
2

Spray carb renere i hver åpning av den sammensatte carb, fjerne alle innledende passasjene av drivstoff rester og potensielle rusk. Spray kroppen av carb også, for å rense fett unna.
3

Fjern drivstoffskålen fra bunnen av forgasseren med en skrutrekker, ta vare å unngå skade på hodet av skruene. Trekk skålen vekk fra carb, bevare den pakning som presser mellom bollen og den primære legeme av carb.
4

Spray carb renere i skålen, direkte sprøyting av brennstoff flottøren og alle veggene bollen. Hvis noen drivstoff rester fortsatt, skrubbe den vekk forsiktig med tannbørsten. Spray inne i bunnen av hoved carb legeme, i hver av åpningene som står. Igjen, skrubbe bort noen gjenstridige rester eller avfall fra hoveddelen base.
5

Blås de innvendige komponentene i carb med trykkluft igjen for å fjerne gjenstridig smuss, spesielt fra hullene og porter, hvor små rusk kan sette seg fast.
6

Sett bollen pakning på bollen og trykk bollen mot bunnen av forgasseren. Skru bollen skruer stramt med skrutrekkeren, og at pakningen ikke kommer i klem eller er bøyd. Hvis dette skjer, må du løsne bollen skruer og riktig justere pakningen slik at den kan gjøre en tett forsegling. Med skålen skruene strammes, vaske-prosessen fullført. Du vil nå ha rene carb vegger, jets, havner og flyter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130137.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil