DIY: bakbremsene på en Audi S4

Audi S4 er den høy ytelse variant av Audi A4. Den S4 har mer av alt. Mer kraft, mer bremsing og mer håndtering. Siden S4 er basert på A4 chassis, noen rutinemessig vedlikehold på S4 er svært lik den A4. Bremsene for eksempel, men styrket på S4, er lik A4 og bør kontrolleres regelmessig og skiftes ut ved behov. Du trenger
Floor jack
Jack står
Socket sett og skralle
skrutrekker
Tenger
Brake renere
Rags
Vis flere instruksjoner

en

Park S4 på en jevn, flat overflate. Bruk et dekk jern for å løsne mutrene som holder bakhjulene på. Løft baksiden av bilen med en jekk og senk den ned jack står plassert under bilen på de riktige stedene.
2

Finish fjerne slepe nøtter og hjulene. Sette hjulene ut av veien. Fjern bremsekalippernes fjærklemmen på utsiden av bøylen med en tang. Løsne og fjern caliper bolter plassert på toppen og bunnen av bremsekalippernes mot hjulet også.
3

Skyv bøylen av bremsen rotoren. Støtt bremse rotoren ved å knytte det til en nærliggende suspensjon stykke, så det er ingen vekt på den myke brems linje.
4

Ta ut bremseklossene fra bøylen og bøylen transportør. Koble linjen for bremseslitasjen sensor. Fjern boltene som holder bremsekalippernes transportør til bilen. Sett transportøren til side. Fjern bremsen settskruen for rotoren, som ligger i møte med rotoren. Trekk rotoren rett av navet.
5

Rengjør området der rotoren mounts til navet. Skyv den nye rotoren på navet. Nå er et godt tidspunkt å oppgradere til kryss-boret rotorer, som gir overlegen kjøling. Installer settskruen for rotoren. Bolt bøylen bærer på igjen.
6

Åpne lokket til bremsevæskebeholderen plassert i motorrommet. Ved hjelp av en sprøyte, fjerne om ½-tommers av bremsevæske. Plasser Audi bremsekalippernes verktøyet over stempelet i bøylen. Verktøyet har metall-tapper som passer inn i hullene på stempelet. Drei verktøyet slik at den trekkes, og vrir stempelet i bøylen for å gjøre plass til de nye, tykkere bremseklosser.
7

Installer de nye bremseklossene. Skyv bøylen tilbake over den nye rotoren. Installer og stram kalipperens bolter. Koble bremsen slitasje sensor, slik det er lagt riktig. Installere bremseklosser klipp. Gjenta for den andre siden. Plasser hjulene tilbake på bilen og senke den. Fyll bremsevæske reservoaret med ny bremsevæske. Pump bremsene før bremsepedalen føles fast igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126782.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil