Slik bruker du en Nut Splitter

Hver mekaniker har oppstått mutteren som bare ikke vil komme ugjort. Enten det er fra rust, varme eller ekstrem vibrasjon, synes mutteren som om det har blitt en del av bilen ramme og er urokkelig. Før du kommer for en sag eller lommelykt for å prøve å kutte den av (og forårsake skade på rammen), prøv en mutter splitter. En mutter splitter er et enkelt verktøy som kommer i en rekke størrelser. Enda bedre, oftere da ikke, vil du være i stand til å gjenbruke bolten når den er gratis. Du trenger
Nut splitter
Crescent skiftenøkkel
Metal rør (behov varierer)
Vis flere instruksjoner
en

Identifiser de tre viktigste delene av mutter splitter. Først er strammeskruen plassert ved enden av håndtaket. De andre hoveddeler er plassert i den bredere øvre del av mutteren splitter. Inne i boxy formen er en støpt punkt, eller breaker punkt. Kommer ut av håndtaket og inn i boxy delen er en liten metall push-pad på en stang. Denne stangen utvider og trekker seg etter hvordan stramme skruen. Du ønsker å passe din mutter mellom bristepunktet og push pad. Flytt push-pad bort fra bristepunktet ved å dreie skruen mot klokken.
2

Plasser mutter splitter rundt mutteren. Du ønsker å trekke til mutteren splitteren så bristepunktet er presset mot mutteren. Du ønsker også å sørge for at du har nok plass til å snu strammeskruen med en halvmåne skiftenøkkel. Flytt håndtaket på mutter splitter før det er i en posisjon hvor du enkelt kan bruke skiftenøkkel på skruen.
3

Stram skruen ved å vri den med klokken med halvmåne skiftenøkkel. Selv om dette er referert til som en "skrue", enden av den ikke er slisset for en Phillips-eller flat skrutrekker, men laget som en slags mutter selv. Stramme halvmåne på skruen og vri den med klokken. Mens du gjør dette, vil push pad presse mot den frosne mutteren og begynne å trykke på bristepunktet inn i mutteren fra den andre retningen. Etter et visst press, vil brekke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125057.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil