Bil Garanti utløper Svindel

Regjeringsadvokaten nettside for delstaten Connecticut forklarer at fra og med 2011, et økende antall svindel forsøke å lokke forbrukere til å kjøpe utvidet auto garantier, for å få den enkeltes kredittkort eller bankkonto informasjon. Når scam selskapet får denne informasjonen, kan eieren ha en utfordrende tid på å prøve å stoppe den såkalte garantien fra å ta penger fra kontoen hans. National Auto Garanti Tjenester av Missouri

The National Auto Garanti Services er en svindel som opererer ut av delstaten Missouri. Den antatte adresse for automatisk garantiutvidelse Selskapet er 100 Mall Parkway, Wentzville, MO, 63385. Andre svindel adresser har også blitt oppført for Lake St. Louis og St. Peters, Missouri. Scam kontakter enkeltpersoner over telefon og via e-post for å prøve å få dem til å registrere seg for en utvidet bil garanti. The Rip Off Report nettside forklarer at forbrukerne ikke bør gi ut personlige opplysninger via e-post eller over telefon. I stedet bør de ta kontakt med Better Business Bureau og skrive et brev til klagen til riksadvokaten om samtalen.
Auto One Garanti of California

Ifølge Manta hjemmeside, er Auto One Garanti virksomhet i Irvine, California, og har tre ansatte. Nettstedet gir sin nåværende årlige estimerte inntekter som $ 160 000, og sier selskapet har vært i virksomhet i tre år. The Rip Off Report nettsted forklarer at selskapet er en svindel som også kontakter forbrukere over telefon. Når en forbruker gir bank eller kredittkort informasjon til den som ringer sier de kan avbryte når som helst. Men selskapet vil fortsette å lade den månedlige avgiften og ikke avbryte planen.
Stor Atlantic Garanti of Florida

Ifølge Rip Off Report nettside , Great Atlantic Garanti er en svindel som opererer ut fra Boca Raton, Florida. Selskapet kaller forbrukerne i et forsøk på å få dem til å registrere seg for en utvidet bil garanti plan. Hvis den enkelte bestemmer seg for å avbryte politikken på et senere tidspunkt, blir han bedt om å sende selskapet en intensjonsavtale. Imidlertid har selskapet ikke avbryte politikken. Selskapet boder på å sende refusjon sjekker ved å si at kunden skal få sjekken i 8 til 12 uker. Hvis en sjekk til slutt kommer i posten, vil det sprette når kunden prøver å sette den. Alle som har blitt rammet av svindelen bør kontakte Better Business Bureau.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130266.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil