Hvordan erstatte Trailer lyspærer

En av de mest viktige sikkerhetsmessige funksjoner av noe tauing oppsettet er lyset system på baksiden av tilhengeren. Feilaktig fungerende lys kan skape en alvorlig kjørebane fare, noe som gjør det vanskelig for dem bak deg å vite om du er bremse, stoppe eller snu. Heldigvis erstatte en trailer lyspære er en av de enkleste Vehicular vedlikeholdsoppgaver du kan gjøre, og du bør være i stand til å fullføre prosjektet i mindre enn fem minutter når du har taket på det. Du trenger
Trailer krets tester
skrutrekker (flat og Phillips head)
Replacement lyspære
Vis flere instruksjoner
en

Bekreft hvor lys er ikke fungerer som den skal. Med trailer ledninger koblet til din trekkvognen, trykk på bremsene og teste begge blinkers mens en venn eller et familiemedlem står bak bilen. De vil være i stand til å se hvilke lysene fungerer og som ikke slik at du ikke utilsiktet erstatte det galt.
2

Test hengeren kretsen før du skifter lyspære. Trailer Lys og ledninger er gjenstand for mye strengere vilkår enn billys på grunn av eksponering, humpete tur og hyppige dykk (i tilfelle av båthengere). En krets tester vil koble til tilhengerens transformator, som er det passende at kobles til bilens elektriske system. Et lys som tilsvarer hver ledning vil lyse for å indikere en god forbindelse, hvis en lys ikke kommer på så du vet en reparasjon annet enn lyspære erstatning er nødvendig
3

Ta. tilhengeren overgangsplugg fra bilen for å koble strømmen til lysene. Hvis kretsen testene var normale, fjern lys plate som dekker de døde pære. Trekk pæren.
4

Ta døde pære til din lokale auto deler butikken. Dette vil gjøre det enkelt å finne en ny pære i et hav av forskjellige farger, modeller og størrelser.
5

Plugg den nye lyspæren inn i lyset socket. Før du bytter lys plate, koble omformeren opp til bilen din og utføre testen på nytt med en venn eller et familiemedlem. Hvis lyset fungerer, løsne omformeren og feste lys plate.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125187.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil