1996 Ford Windstar Problemer

The Ford Windstar var en minivan produsert av Ford Motor Company 1995-2003. En front-wheel-drive bilen, ble den første generasjons modell bygget gjennom 1998, og den andre generasjons modell fra da til slutten av sin modell løp. Aldri en stor selger for Ford eller spesielt pålitelig, ble Windstar til slutt erstattet av Freestar. 1996 Windstar

Fordi 1996-modellen var en del av den første generasjonen Windstar, mange av problemene oppleves av eierne at året var også vanlig i 1995, 1997 og 1998 modeller. Bekreft Windstar modell år for å se om disse problemene kan også gjelde minivan din.
Windstar Problemer

Ifølge Carcomplaints.com, de vanligste problemene for 1996 Windstar var motor-relatert. To motorer ble solgt det året: en 3.0L V-6 og en 3.8L V-6. Eiere rapportert om problemer med begge motorene med motor koder som viser enten en sylinder feiltenning eller inntak manifold runner kontroll fast åpen. Sjekk vakuum linje for å sikre tetthet og rengjør spjeldhus.

Du har kanskje lagt merke til problemer med Windstar er air-condition-systemet, spesielt for de bakerste setene. Eierne har registrert at kjølig luft vil noen ganger ikke klarer å blåse ut av taket og side vents, med noen bemerke at alt de hadde var varm luft. Sjekk velgeren i front air condition kontrollpanelet; erstatte slitt en del med nye svitsjen

Varsellamper i 1996 Windstar har et rykte for belysning opp spontant.. Eiere har klaget interiør lysene som bor på, klokkespill advarsel dinging uavlatelig og låser og dører ikke lukket. Få en boks med WD-40 å sprøyte låsene og andre låsemekanismer. Gjenta prosedyren til dører lås og innvendig lys og klokkespill slå av. Skift ut defekte låsene som nødvendig.

Bakluken av Windstar en tendens til å bli sittende fast, et problem noen eiere har tilskrevet vinteren ising. Sjekk utgivelsen kabel for å sikre at det fungerer og bruke WD-40 å spray på låsemekanismen. Bytt ut defekte deler som trengs.

Mens han fortsatt under garanti, har noen Ford Windstar eiere klaget toppakning problemer, spesielt tidlig svikt av det samme. Dette problemet var særegen for større 3.8L V-6, med Ford enige om å utvide garantien for opp til 100.000 miles. Kontakt Ford hvis Windstar med færre enn 100.000 miles er fortsatt dekket

Konklusjon

Andre Windstar problemer har tatt overføring, brems, maling, sittegrupper og suspensjon problemer .

Nåværende 1996 Ford Windstar eiere har å gjøre med en gammel minivan som er sannsynlig ved eller utover sin livslengde. Med mindre du er hendig og pasient, vurdere om noen ekstra vedlikehold er verdt å strømme inn i en bil med en rekke stabilitetsproblemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125058.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil